Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

figuurkaarsen groothandel

Figuurkaarsen groothandel inkopen

In onze figuurkaarsen groothandel doet u uw inkopen eenvoudig online. Ons complete assortiment vindt u terug op onze website. Alles wat u hoeft te doen is een account aanmaken. Heeft u deze al? Log dan eenvoudig in en krijg direct al onze stijlvolle producten en scherpe prijzen te zien. Naast figuurkaarsen zijn wij ook een gewone kaarsen groothandel. Daarnaast bestelt u sfeervolle verlichting in onze windlichten groothandel. Ook onderborden om uw kaarsen of complete bloemstukken op te zetten hebben wij volop in ons assortiment. Kortom, als u in onze figuurkaarsen groothandel inkopen gaat doen, bestelt u eenvoudig alle andere gewenste decoratiematerialen mee!

Figuurkaarsen groothandel online

U kunt bij onze figuurkaarsen groothandel niet alleen online bestellen. Het is ook mogelijk om langs te komen. In Drachten hebben wij een ruime showroom en magazijn waar u al onze producten kunt bekijken. Dit betekent dat u hier niet alleen kaarsen, maar ook woondecoratie en bloemisterij artikelen vindt. Dankzij ons handige Cash & Carry systeem neemt u de gewenste producten direct mee. Bestelt u uw figuurkaarsen in onze groothandel toch liever online? Geen probleem. Wij zorgen voor een snelle levering!