Nu 20% korting op het gehele assortiment!*Online vanaf €1000,- excl btw | Kortingscode: 40jaar
Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

figuurkaarsen groothandel

Met meer dan 30 jaar ervaring is Wiljan dé figuurkaarsen groothandel van Nederland. U vindt bij ons vele stijlvolle kaarsen en andere sfeervolle producten voor de styling van uw bedrijf én voor de verkoop. Zo kunt u niet alleen uw winkel prachtig aankleden, maar kunnen uw klanten ook thuis genieten van prachtige figuurkaarsen. Ons groothandel aanbod bekijkt u eenvoudig online. Vraag eenvoudig een account aan om op uw gemak de perfecte kaarsen en ander decoratiemateriaal uit te kiezen en te bestellen!

0 resultaat

Figuurkaarsen groothandel inkopen

In onze figuurkaarsen groothandel doet u uw inkopen eenvoudig online. Ons complete assortiment vindt u terug op onze website. Alles wat u hoeft te doen is een account aanmaken. Heeft u deze al? Log dan eenvoudig in en krijg direct al onze stijlvolle producten en scherpe prijzen te zien. Naast figuurkaarsen zijn wij ook een gewone kaarsen groothandel. Daarnaast bestelt u sfeervolle verlichting in onze windlichten groothandel. Ook onderborden om uw kaarsen of complete bloemstukken op te zetten hebben wij volop in ons assortiment. Kortom, als u in onze figuurkaarsen groothandel inkopen gaat doen, bestelt u eenvoudig alle andere gewenste decoratiematerialen mee!

Figuurkaarsen groothandel online

U kunt bij onze figuurkaarsen groothandel niet alleen online bestellen. Het is ook mogelijk om langs te komen. In Drachten hebben wij een ruime showroom en magazijn waar u al onze producten kunt bekijken. Dit betekent dat u hier niet alleen kaarsen, maar ook woondecoratie en bloemisterij artikelen vindt. Dankzij ons handige Cash & Carry systeem neemt u de gewenste producten direct mee. Bestelt u uw figuurkaarsen in onze groothandel toch liever online? Geen probleem. Wij zorgen voor een snelle levering!