Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel zeegras manden

Groothandel zeegras manden showroom

Wiljan is niet zomaar een groothandel waar zeegras manden worden verkocht. We hebben ook een showroom met Cash & Carry in Drachten! Dit houdt in dat u de manden en ander decoratie materiaal op uw gemak kunt bekijken, kopen en gelijk meenemen. Omdat onze Cash & Carry zeer groot is, hebben wij al onze producten ruim op voorraad. Daarom kunt u zowel grote als kleine aantallen kopen. Bezoek onze groothandel met showroom en profiteer van het ruime aanbod zeegras én rieten manden.

Groothandel zeegras manden online

Is het voor u niet handig om naar onze groothandel in Drachten te komen en wilt u uw zeegras manden daarom liever online bestellen? Ook dat is mogelijk bij Wiljan! Maak online een account aan en bestel wat u nodig heeft. We zorgen voor een snelle levering! In onze groothandel vindt u naast zeegras manden online ook speciale seizoensdecoratie, zoals:

Als u in uw winkel bepaalde thema’s aanhoudt, kunt u deze decoratie materialen uitstekend gebruiken voor het creëren van een mand met originele inhoud.

Groothandel zeegras manden inkopen

Wilt u graag bij groothandel Wiljan uw zeegras manden inkopen? Zoals eerder genoemd zijn er twee opties:

  • Maak online een account aan en bestel uw producten
  • Kom langs bij onze Cash & Carry en koop uw producten

Bovendien staan we met een bijzondere service voor u klaar: onze showwagen. Dit is letterlijk een showroom op wielen. Als u dat wenst, kunnen we bij uw bedrijf langskomen met deze vrachtwagen. De decoratie artikelen in de showwagen kunt u uitgebreid bekijken en - als u dat wilt - gelijk aanschaffen. Zo maken we zeegras manden inkopen bij onze groothandel wel erg gemakkelijk voor u!