Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Woonaccessoires groothandel

Woonaccessoires groothandel online

Het bijzondere aan Wiljan is dat u uw woonaccessoires bij onze groothandel online kunt kopen. Zoals eerder genoemd hoeft u hiervoor alleen maar een account aan te maken. We hebben onze decoratie artikelen ruim op voorraad. Hierdoor kunt u kleine en grote aantallen bestellen. Wilt u de woonaccessoires uit onze groothandel niet alleen online maar ook ‘in het echt’ bekijken? Dan bent u van harte welkom bij onze Cash & Carry met showroom in Drachten! We vertellen u er hieronder meer over.

Woonaccessoires groothandel showroom

We hebben een zeer ruim aanbod woonaccessoires in onze groothandel. Daarom kan het handig (en leuk!) zijn om onze showroom in Drachten te bezoeken, waar u een duidelijk overzicht heeft van al onze accessoires. Hier vindt u alles van plantenzakken en decoratie hangers tot draadmanden en decoratie meubelen. De woonaccessoires uit onze groothandel zijn niet alleen te bewonderen in de showroom, u kunt ze ook gelijk kopen en meenemen bij onze Cash & Carry. Komt u een keertje langs?

Inkoop woonaccessoires groothandel

Bij Wiljan doen we er alles aan om de inkoop van uw woonaccessoires bij onze groothandel te vergemakkelijken. Zo kunt u niet alleen uw accessoires online bestellen of kopen in onze Cash & Carry, we hebben ook een showwagen! Dit is een soort showroom op wielen waarmee we desgewenst bij uw bedrijf of winkel langskomen. U kunt zo op uw gemak de producten bekijken en - als u dat wilt - gelijk aanschaffen. Het is duidelijk: voor de inkoop van uw woonaccessoires moet u bij groothandel Wiljan zijn!

Woonaccessoires groothandel Nederland

Met meer dan 20.000 artikelen is Wiljan dé woonaccessoires groothandel van Nederland. Erg fijn voor uw tuincentrum, decoratie- of woonwinkel is dat wij met seizoenen en thema’s werken. Wilt u uw winkel inrichten voor de zomer of speciale producten aanbieden met moederdag? Het kan met de woonaccessoires van groothandel Wiljan in Nederland. Bent u op zoek naar accessoires die het hele jaar door populair zijn? Kijk dan eens bij onze zeegras manden. Deze zijn praktisch én stijlvol!