Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Linten groothandel

Decoratie lint groothandel

Naast de vrolijk gekleurde linten hebben we linten met speelse patronen, zoals de Happy Babies. Hiermee kunt u een statement maken en uw zaak herkenbaar op de kaart zetten. Wilt u onze decoratie lint groothandel graag bezoeken om het assortiment te bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Drachten! We staan voor u klaar met een lekker kopje koffie of thee, u kunt op uw gemak producten uitzoeken. We hebben een Cash & Carry systeem, waarmee u de artikelen direct aanschaft en meeneemt.

Satijnen lint groothandel

Opvallend door de prachtige glans is het satijnen lint in onze groothandel. We bieden u dit lint in luxe kleuren, zoals goud en zilver, maar ook in stijlvolle kleuren, zoals zalm en ivoorwit. Kies voor Wiljan als uw satijnen lint groothandel, onze producten komen uit eigen voorraad en daardoor kunnen we snel leveren. Tevens zijn wij een inpakpapier groothandel en bieden alles op het gebied van pakpapier en draagtassen. Zo bent u voor al uw verpakkingsmateriaal bij ons aan het juiste adres!