Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel voor bloemisten

Groothandel voor bloemisten online

Wilt u het aanbod van uw bloemenzaak of tuincentrum in stijl presenteren? Bestel uw bloemisterij artikelen in onze groothandel voor bloemisten eenvoudig online! Voor glazen potten en vazen van glas, kunststof en andere materialen bent u bij Wiljan aan het juiste adres. Ook als u houdt van de tijdloze aantrekkingskracht van rieten manden, zit u bij ons goed. In onze groothandel voor bloemisten vindt u online alles wat u nodig heeft. Als u nog vragen heeft, staan onze deskundige medewerkers voor u klaar met advies!

Groothandel Wiljan voor bloemisten

U weet altijd de aandacht te trekken met sprankelende teksten op tekstborden. Groothandel Wiljan biedt u een ruime keuze met motto’s als ‘home sweet home’ of wijze spreuken. U vindt eenvoudig inspiratie dankzij ons ruime assortiment. Groothandel woondecoratie Wiljan is voor bloemisten een vanzelfsprekende keuze! U doet uw inkopen waar, wanneer en hoe u maar wilt. Als u een account heeft aangemaakt kunt u niet alleen online bestellen, maar ook gebruikmaken van het unieke Cash & Carry systeem in onze showroom in Drachten. Hiermee plaatst u al uw inspirerende producten direct in uw winkelwagen. Wij zijn u graag van dienst!