Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel verpakkingen

Groothandel verpakkingen online

Het aanvullen van uw voorraad is zeer eenvoudig als u in onze groothandel uw verpakkingen online bestelt. Dankzij ons ruime aanbod verpakkingsmateriaal heeft u eindeloos veel mogelijkheden om uw eigen stijl te ontwikkelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze vrolijke papieren draagtassen in verschillende afmeting en kleuren? U kunt zich als winkelier helemaal uitleven door zelf uw geschenkset samen te stellen en deze sierlijk te verpakken in inpakfolie met een vrolijk krullint. Al deze materialen vindt u in onze groothandel voor verpakkingen eenvoudig online!

Groothandel verpakkingen inkopen

Zoekt u een groothandel waar u verpakkingen kunt inkopen voor scherpe prijzen? Dan zit u met Wiljan altijd goed! Bij ons profiteert u van een stevig volumevoordeel door uw inpakpapier te bestellen op een rol van 12 kilo. Daarbij heeft u bovendien een ruime keuze uit verschillende kleuren zoals blauw, paars, donkerroze, rood en zachte pasteltinten. Verder kunt u ook linten uit onze groothandel voor uw verpakkingen inkopen. Wilt u graag inspiratie opdoen? Dan bent u van harte welkom in onze vestiging te Drachten!

Groothandel verpakkingen Wiljan

Naast een uitgebreide groothandel voor verpakkingen is Wiljan uw adres voor stijlvolle decoraties en accessoires zoals glazen flesjes, kransen en schalen. U kunt niet alleen online bestellen maar ook onze locatie in Drachten bezoeken om gebruik te maken van ons Cash & Carry systeem. Bij de kassa kunt u zowel afrekenen als een factuur laten opmaken. De groothandel verpakkingen van Wiljan zijn de perfecte aankleding voor onze stijlvolle producten. Deze koopt u bij Wiljan voordelig in!