Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel kerstballen

Groothandel kerstballen online

In aanloop naar de feestdagen kan het in uw woonwinkel, tuincentrum of bloemisterij erg druk zijn. Natuurlijk wilt u wel een gezellige kerstsfeer neerzetten! Daarom bestelt u bij onze groothandel de mooiste kerstballen eenvoudig online. Na het aanmaken van een zakelijk account kunt u gemakkelijk steeds weer inloggen. Zo bestelt u alle kerstversiering groothandel producten die u nodig heeft. Bestelt u bij groothandel Wiljan uw kerstballen online? Dan zorgen wij natuurlijk voor een snelle levering!

Groothandel kerstballen bestellen

Heeft u al gedacht aan etalage decoratie voor kerst? U kunt in onze groothandel naast kerstballen bestellen ook voor vele andere kerstartikelen terecht. Zo hebben wij in onze groothandel kerstverlichting in verschillende uitvoeringen om ervoor te zorgen dat uw winkel opvalt tijdens de donkerste dagen van het jaar! Wij bestaan al sinds 1984 als familiebedrijf. Dankzij jarenlange ervaring en onze uitgebreide voorraad staat de Wiljan groothandel als u kerstballen wilt bestellen dan ook altijd voor u klaar!

Groothandel kerstballen glas

Versiering voor in de kerstboom vindt u bij Wiljan in allerlei soorten en maten. Zo kunt u bij ons in de groothandel kerstballen van glas en van kunststof kopen. Wij hebben niet alleen de mooiste ballen ruim op voorraad, maar kunnen onszelf rondom de feestdagen oprecht een groothandel in kerstdecoratie noemen. Zo heeft u bij ons bijvoorbeeld keuze uit kerstfiguren, gezellige kerst sfeerlichtjes en slingers voor in de boom kopen. Wij zijn voor kerstboomversiering dé groothandel. Kortom: kom naar de Wiljan groothandel voor schitterende kerstballen van glas en andere kerstartikelen!