Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Kerstverlichting led groothandel

Rondom de donkerste dagen van het jaar is het tijd om wat extra gezelligheid in uw winkel te brengen! Bij Wiljan hebben wij onder andere kerstverlichting met led lampjes. Onze groothandel heeft een ruime voorraad met artikelen voor de feestdagen om uw cadeauwinkel, tuincentrum of woonwinkel om te toveren tot een warme plek waarin u uw klanten hartelijk verwelkomt. Wij hebben kerstverlichting met led lichtjes in onze groothandel voor u in strengen tot wel 100 lampjes!

1 resultaten
Jute rope Ineke met 20 led D1,5 L150cm

Artikelnummer: NWK3012

In verpakking: 72 stuks
Minimale afname: 1
Bestelbaar per: 1

Direct leverbaar

Kerstverlichting led groothandel cash and carry

Als u meteen uw winkel wilt versieren, kom dan uw kerstverlichting met led in onze groothandel met cash and carry systeem kopen. U kunt alle kerstversiering in de groothandel die u nodig heeft direct meenemen uit het magazijn. Alle kerst winkel decoratie artikelen kunt u vervolgens gewoon afrekenen. U krijgt uiteraard een factuur mee voor uw administratie. Wiljan is voor kerstverlichting led dé groothandel met een handig cash and carry systeem!

Kerstverlichting led groothandel online

Bent u op zoek naar een groothandel met kerstverlichting die u vanuit de luie stoel kunt bestellen? Dan bent u bij Wiljan aan het juiste adres! Bij ons bestelt u kerstverlichting met led technologie uit onze groothandel namelijk gemakkelijk online. Nadat u een zakelijk account heeft aangemaakt, kunt u eenvoudig in onze groothandel de kerstdecoratie van uw keuze inkopen. Wij hebben onder andere een zeer uitgebreid assortiment met kerstboomversiering in onze groothandel. Breng de warmte en de gezelligheid vandaag nog naar uw winkel en schaf sfeervolle kerstverlichting met led aan. In onze groothandel online te bestellen!