Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Inkoop groothandel woonaccessoires

Inkoop groothandel woonaccessoires online

U komt ogen tekort wanneer u bij inkoop groothandel Wiljan woonaccessoires online bestelt. Onze decoratiehangers met vrolijke teksten brengen uw klanten alvast in de stemming. Ook geurzakjes kunnen een goede bijdrage leveren aan de juiste sfeer. Als bloemist vindt u bij ons alle bloemisterij artikelen die u nodig heeft. Daarnaast zijn wij voor u de ideale inpakpapier groothandel, want wij begrijpen dat de producten die u in onze inkoop groothandel voor woonaccessoires online bestelt ook de moeite waard zijn om cadeau te doen. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Inkoop groothandel woonaccessoires Wiljan

Flexibel uw assortiment aanvullen doet u bij inkoop groothandel woonaccessoires Wiljan. Naast online bestellen, kunt u ook gebruikmaken van ons unieke Cash & Carry systeem. Het werkt eenvoudig. U bezoekt onze groothandel woondecoratie in Drachten en laadt direct al uw aankopen in uw winkelkarretje. Afrekenen kan zowel bij de kassa als per factuur. Om van onze service te profiteren volstaat het om een account aan te maken. U vindt werkelijk alles bij inkoop groothandel woonaccessoires Wiljan, zoals lampen, kussens en overig decoratiemateriaal. Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Dan komen we graag een keer langs bij uw winkel met onze showwagen. Hierin maakt u kennis met onze nieuwste collecties.