Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Seizoensdecoratie

Richt uw bloemisterij, tuincentrum of cadeauwinkel stijlvol in met de seizoensdecoratie van Wiljan. Zo bent u op alle seizoenen voorbereid en genieten uw klanten van de gezellige sfeer in uw zaak. Ook voor verkoop zijn de producten van Wiljan zeer geschikt, u kunt deze in grote aantallen bestellen. Maak gelijk een account aan en koop alle seizoensdecoratie eenvoudig online. Alle producten uit onze ruime voorraad worden binnen 48 uur geleverd.

Seizoensdecoratie groothandel

Alles wat u nodig heeft voor Valentijn, Pasen of de herfst vindt u eenvoudig in onze seizoensdecoratie groothandel. Voor de kerst hebben we speciale kerstdecoratie groothandel producten. Wilt u het ruime aanbod graag zelf bekijken? Kom eens langs bij onze ruime Cash & Carry magazijn in Drachten! Daar kunt u de seizoensdecoratie uit onze groothandel kopen en gelijk meenemen. We staan voor u klaar met een lekker kopje koffie of thee.

Seizoensdecoratie kopen

Van paaseieren tot valentijn harten tot paddestoelen, bij Wiljan kunt u seizoensdecoratie kopen voor alle jaargetijden en feestdagen. Wij zijn niet alleen een Pasen- en Valentijn- maar ook een herfst decoratie groothandel. Wilt u graag dat we met ons aanbod langskomen bij uw zaak? Bestel dan de zogenaamde ‘showwagen’. In deze showroom op wielen kunt u op uw gemak de seizoensdecoratie bekijken en kopen. Dat is de uitgebreide service van Wiljan!