Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Seizoensdecoratie

Seizoensdecoratie groothandel

Alles wat u nodig heeft voor Valentijn, Pasen of de herfst vindt u eenvoudig in onze seizoensdecoratie groothandel. Voor de kerst hebben we speciale kerstdecoratie groothandel producten. Wilt u het ruime aanbod graag zelf bekijken? Kom eens langs bij onze ruime Cash & Carry magazijn in Drachten! Daar kunt u de seizoensdecoratie uit onze groothandel kopen en gelijk meenemen. We staan voor u klaar met een lekker kopje koffie of thee.

Seizoensdecoratie kopen

Van paaseieren tot valentijn harten tot paddestoelen, bij Wiljan kunt u seizoensdecoratie kopen voor alle jaargetijden en feestdagen. Wij zijn niet alleen een Pasen- en Valentijn- maar ook een herfst decoratie groothandel. Wilt u graag dat we met ons aanbod langskomen bij uw zaak? Bestel dan de zogenaamde ‘showwagen’. In deze showroom op wielen kunt u op uw gemak de seizoensdecoratie bekijken en kopen. Dat is de uitgebreide service van Wiljan!