Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Tuinverlichting groothandel

Solar tuinverlichting groothandel

Op dit moment is solar tuinverlichting van groothandel Wiljan ontzettend populair! Deze lampen werken allemaal op zonne-energie wat elektriciteitskosten bespaart en ook is het heel handig in gebruik. Je bent namelijk niet afhankelijk van elektriciteitspunten. Het is gewoon een kwestie van neerzetten of ophangen op een zonnig punt en hij laadt zich vanzelf op. Ook gaat LED-verlichting gemiddeld langer mee dan traditionele verlichting. Ook handig de verlichting springt uit zichzelf aan zodra het begint te schemeren en schakelt uit zodra de zon weer op komt. Solar tuinverlichting is dus niet alleen duurzaam maar ook nog eens heel handig in gebruik! 

Tuinverlichting groothandel Wiljan

Voor een grote variatie aan tuinverlichting koopt u bij groothandel Wiljan in. Wat dacht u van een solar fakkel die op drie verschillende manieren in de tuin geplaatst kan worden. Voor de klanten die in het bezit zijn van een vijver hebben we drijvende solar fonteinen in het assortiment. Shop vanchter uw device of kom gezellig langs en doe een bak inspiratie op voor uw eigen winkel en etalage. Tuinverlichting vindt u bij groothandel Wiljan naast allerlei andere decoratie- en bloemisterij artikelen genoeg!

Tuinverlichting groothandel online

U bent natuurlijk van harte welkom in onze Cash & Carry te Drachten. Maar online tuinverlichting bij Groothandel Wiljan shoppen is wel net zo makkelijk! U hoeft hiervoor alleen maar een account aan te maken en dan kunt u meteen van start. Voor de nieuwste trends in decoratie- en bloemisterijartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. En ook voor tuinverlichting koopt u bij groothandel Wiljan online maar ook offline voordelig in.