Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Glazen potten groothandel

Glazen potten groothandel online

Inspiratie zoeken voor nieuwe decoratieve glazen potten is in een groothandel met een online aanbod wel zo eenvoudig. Op de site van Wiljan krijgt u snel overzicht van ons assortiment. Wij hebben niet alleen de nieuwste populaire producten in onze groothandel woondecoratie, maar ook tijdloze blijvertjes. Rieten manden vervelen door de mooie en warme uitstraling eigenlijk nooit. De manden bieden niet alleen boeketten een warm welkom, maar zijn ook te gebruiken voor een stijlvol cadeaupakket. Wilt u de mand en de glazen potten van onze glazen potten groothandel online liever met eigen ogen zien? Plan dan een afspraak voor een bezoekje van onze showwagen! Wij geven u graag een update over de nieuwste trends.

Glazen potten groothandel Wiljan

Bij het draaiende houden van een winkel komt veel kijken. Glazen potten groothandel Wiljan kiest voor een persoonlijke benadering en kan u adviseren over het ontwikkelen van uw eigen huisstijl. Met onze bloemisterij artikelen kunt u zowel uw bloemenzaak inkleden als uw decoratiewinkel. Of wat dacht u van onze tekstborden? Groothandel Wiljan heeft diverse aansprekende teksten in verschillende typografieën. Als u glazen potten groothandel Wiljan bezoekt, kunt u gebruik ons Cash en & Carry systeem. U laadt alles wat u aanspreekt in uw winkelwagen om het direct mee te nemen. Wij zijn u graag van dienst!