Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Keramiek groothandel

Keramiek vaas groothandel

Geen boeket is helemaal af zonder een bijpassende keramiek vaas. Groothandel Wiljan heeft een kleurrijk assortiment met naast aardetinten ook diverse spetterende kleuren. Houdt u van een vintage look uit de jaren zestig met twee kleurbanen? Hiervoor vindt u moeiteloos een matchende bos bloemen. U verleidt de klant niet alleen in kleuren en geuren, maar ook met de juiste keramiek vaas van onze groothandel. Wil uw klant ook die meenemen? Geen probleem! Uw omzet stijgt en u bestelt gemakkelijk en snel een nieuwe online!

Keramiek potten groothandel

Gebakken klei is al eeuwen het basisingrediënt van keramiek potten. Bij groothandel Wiljan vindt u met hetzelfde gemak zowel een ongepolijste aardewerk pot als eigentijds design met een mooie glazuurlaag. Onze keramiek potten zijn niet alleen leverbaar in een groot aantal designs, maar ook in diverse afmetingen. U bent van harte welkom om u in onze showroom te laten inspireren door onze veelzijdige collectie! Als u dat wenst komen wij bij u langs met onze minishowroom op wielen. Daarin krijgt u direct een beeld van de nieuwste trends.

Inkoop keramiek groothandel

Is na u een drukke werkdag uw assortiment uitgeput? Bij de afdeling inkoop keramiek van groothandel Wiljan kunt u uw aanbod aanvullen. Maak uw keuze uit onze veelzijdige aardewerk series en bestel gemakkelijk met één klik online. Wij zorgen ervoor dat ons groothandel aardewerk snel wordt geleverd. Onze ervaren medewerkers van de klantenservice staan ook voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u van advies te voorzien. Zij kunnen u ook helpen bij het ontwikkelen van uw persoonlijke huisstijl.

Keramiek groothandel Wiljan

Een fris en fruitig boeket in een bijpassende vaas is een echte eyecatcher voor uw etalage. Keramiek groothandel Wiljan heeft daarnaast ook gereedschappen en speciaal decoratiemateriaal voor de finishing touch. Alle basismaterialen die u nodig heeft, zoals oasis steekschuim, plantenvoeding of een vlijmscherp schilmesje bestelt u eenvoudig bij ons. Keramiek groothandel Wiljan is het adres voor ondernemers die graag efficiënt en voor een scherpe prijs hun aankopen doen. Vraag online een account aan en u profiteert direct van onze uitgebreide service!