Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Decoratie materiaal

Decoratie materiaal groothandel

Bij Wiljan vindt u ook natuurlijk decoratie materiaal in de groothandel met lekkere felle kleuren, voor een echte eyecatcher in uw boeket, krans of bloemstuk. Kijk bijvoorbeeld eens bij het pitriet en sisal uit onze groothandel decoratie artikelen. Met de juiste kleur creëert u de perfecte sfeer. Zorg voor een mooi geheel met de glanzende parelspelden en grappige bijstekers uit onze bloemisterij artikelen. Maak online een account aan bij onze decoratie materiaal groothandel en profiteer van onze snelle levering!

Houten decoratie materiaal

Bij Wiljan vindt u zowel natuurgetrouw houten decoratie materiaal als hangers en figuren van hout. Bij het eerstgenoemde kunt u denken aan schors, houtplakjes en takken. De decoratiehangers en -figuren verkopen we in onze groothandel woondecoratie. Deze spelen vaak in op bepaalde thema’s, zoals Kerst, Pasen en de seizoenen. Erg handig als u de juiste sfeer wilt pakken in uw winkel. Bestel uw houten decoratie materiaal online of kom langs bij onze groothandel in Drachten!

Decoratie materiaal kopen

Wilt u kleine of grote aantallen decoratie materiaal kopen? Dat doet u bij Wiljan! In onze groothandel bekijkt u het ruime aanbod op uw gemak onder het genot van een kopje koffie of thee. U kunt meteen ideeën opdoen in de ruime showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar met advies! Wilt u decoratie materiaal kopen, maar is Drachten qua locatie niet handig? Reserveer dan onze showwagen. Hiermee komen we langs bij uw zaak met een selectie van ons decoratie materiaal.