Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel kerst

Groothandel kerst Wiljan

Natuurlijk bieden wij slingers en kerstballen in alle kleuren aan bij onze groothandel. Maar kerst bij Wiljan houdt niet alleen een kerstboomversiering groothandel in. Wilt u uw gehele bedrijf voorzien van een aantrekkelijke kerstsfeer rondom de feestdagen? Dan kunt u ook terecht in onze groothandel vol kerstverlichting of etalage decoratie voor kerst uitkiezen. Maak het geheel af met een aantal warme sfeerlichten van onze groothandel. Kerst zorgt bij Wiljan altijd voor een stijlvolle zaak!

Groothandel kerst online

Het voordeel bij Wiljan is dat u tijdens de drukke tijd aan het einde van het jaar de zaak niet hoeft te verlaten om extra sfeer te creëren. Wij hebben vrijwel alles op voorraad in onze groothandel voor kerst. Online bestelt u alles wat u nodig heeft! Bent u daarnaast op zoek naar een leuke invulling voor het kerstpakket? Verras uw personeel dan eens met artikelen uit onze groothandel kerstdecoratie. Dat is weer eens wat anders! Ook hiervoor gebruikt u bij onze groothandel in aanloop naar kerst uw online zakelijke account om eenvoudig in de Wiljan webshop te bestellen.

Groothandel kerst Cash & Carry

Voor de feestdagen kunt u natuurlijk ook in de Wiljan groothandel vol kerst decoraties met ons Cash & Carry terecht. Hier kunt u zelf alle artikelen bekijken, direct uit ons magazijn in uw wagentje laden en betalen of een factuur meekrijgen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze kerstfiguren groothandel om uw winkel in te richten of schaf speciaal inpakpapier aan voor de feestdagen. Naast ons groothandel kerst Cash & Carry systeem vindt u hier natuurlijk ook alle andere producten uit het ruime assortiment dat u van ons gewend bent!