Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Groothandel glaswerk

Glazen decoraties zijn helemaal de trend van nu! Onze fullservice groothandel in glaswerk biedt u een ruim assortiment stijlvolle glazen, schalen, potten en flessen. Deze zijn perfect voor dagelijks gebruik, maar dienen tevens als decoratieve accessoire. Wilt u graag online shoppen in onze groothandel in glaswerk? Maak dan direct een account aan en profiteer van onze snelle levering en scherpe prijzen! Naast glaswerk zijn wij een Groothandel woondecoratie waar u trendy accessoires vindt voor elk seizoen en interieur.  

Groothandel glas decoratie

Richt uw bloemisterij, tuincentrum, decoratie- of woonwinkel stijlvol in met onze trendy groothandel glas decoratie artikelen van dit seizoen! Van glazen taartplateaus tot glazen potten en flessen: u vindt een compleet assortiment in onze webshop. U kunt de potten en flessen bijvoorbeeld vullen met onze Groothandel decoratie artikelen, zoals schelpen of mos. Kies voor Wiljan als uw groothandel in glas en decoratie, wij hebben meer dan 17.000 artikelen! 

Groothandel glazen vazen

Wiljan is een fullservice groothandel in glazen vazen en is hét online adres voor al uw inkopen! Zo vindt u bij ons glazen vazen speciaal voor boeketten, maar ook knik- en bolvazen. Kom een kijkje nemen in onze showroom in Drachten. We hebben een speciaal Cash & Carry systeem; wat u graag wilt kopen, kunt u meteen meenemen. Wiljan is een aantrekkelijke groothandel in glazen vazen en wij leveren uw producten snel vanuit onze eigen voorraad!