Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Bloemen decoratie

Bloemen decoratie groothandel

Fraaie boeketten en fleurige cadeausets verzorgt u tot in de puntjes als u materialen en gereedschap bij bloemen decoratie groothandel Wiljan bestelt. Naast bloemisterij artikelen vindt u in onze groothandel woondecoratie in vele soorten en maten. Wij hebben een grote diversiteit aan tekstborden met inspirerende teksten in fraaie lettertypes en glazen potten voor verschillende doeleinden. Ook voor basismaterialen zoals bloemenscharen, steekschuim en sierlinten bent u bij bloemen decoratie groothandel Wiljan aan het juiste adres!

Bloemen decoratie inkopen

Wiljan is hét adres voor uw bloemen decoratie. Inkopen kan via onze website en in onze showroom. Als het rustig is in uw winkel, kunt u daarvan profiteren om alvast uw voorraden te checken. Uw ontbrekende producten bestelt u gemakkelijk online. Op onze site krijgt u een helder overzicht van ons diverse en actuele aanbod. Kom u rieten manden tekort voor uw sprankelende boeketten? U kunt direct uw bloemen decoratie inkopen en door ons laten bezorgen!

Bloemen decoratie online

U komt nooit inspiratie tekort als u uw bloemen decoratie online bestelt. Als u dat wenst komen onze stylisten graag bij u langs. Zo is het mogelijk om onze showwagen te laten voorrijden. Hierin vindt u de nieuwste bloemen decoratie die u online kunt inkopen. Onze adviseurs helpen u ook graag bij het ontwikkelen van uw eigen huisstijl om samen met u van uw winkel uw persoonlijke visitekaartje te maken. Wij hebben sfeervolle tekstborden om bij uw klanten de juiste snaar te treffen. U presenteert uw ruime aanbod als een professional met het advies van Wiljan!