Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Kerstspullen groothandel

Kerstspullen groothandel online

U vindt het complete assortiment van onze kerstspullen groothandel online. Zo kunt u vanuit huis of op de zaak op uw gemak de juiste kerstballen en kerstversiering uitzoeken. In onze groothandel kerstdecoratie en kerstverlichting vindt u bovendien sfeervolle lampjes, lantaarns, kussens en beeldjes waarmee u eenvoudig een knusse sfeer creëert. Het enige wat u hoeft te doen is een klantenaccount aanmaken. U kunt daarna direct alle gewenste materialen uit onze kerstspullen groothandel online bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering.

Kerstspullen groothandel Wiljan

Wilt u liever eerst onze producten bekijken voor u bestelt? Dat kan! U bent van harte welkom in de showroom van kerstspullen groothandel Wiljan in Drachten. Als Friesland niet om de hoek ligt of u heeft het te druk op het werk, komen wij graag bij ú langs. Zo kunt u de producten zoals kerststekers en kaarsenhouders uit onze kerstdecoratie groothandel eerst zien en voelen. Onze showroom beschikt over een handig Cash & Carry systeem. Dit betekent dat u de producten direct kunt meenemen en afrekenen. Dát is het gemak van winkelen bij kerstspullen groothandel Wiljan!