Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Band en lint groothandel

Band en lint groothandel online

Wiljan heeft een zeer groot assortiment accessoires, decoraties en verpakkingsmateriaal voor winkeliers. Door uw linten en krullinten in onze band en lint groothandel online te bestellen bespaart u een hoop tijd. Dankzij onze scherpe prijzen en aantrekkelijke volumevoordelen bouwt u gemakkelijk een voorraad op. In onze band en lint groothandel vindt u online niet alleen inpakpapier en toebehoren maar ook diverse bloemisterij artikelen zoals inpakfolie en nietmachines.

Band en lint groothandel Wiljan

Winkeliers en bloemisten vinden in band en lint groothandel Wiljan alle materialen om de aankoop van klanten feestelijk te verpakken. Ook handige hulpmiddelen zoals scharen, plakband en Oasis steekschuim vindt u in onze uitgebreide groothandel. Wilt u zich laten inspireren door ons veelzijdige assortiment? Bezoek dan onze sfeervol ingerichte locatie in Drachten en maak gebruik van ons Cash & Carry systeem. Afrekenen is eenvoudig zodat u probleemloos uw winkelwagen vollaadt bij band en lint groothandel Wiljan. Wij hebben niet alleen linten, maar ook inpakfolie, kartonnen labels en papieren draagtassen in een groot aantal kleuren. Ideeën komt u nooit te kort, want onze deskundige medewerkers geven u graag advies!