Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Bloemisterij artikelen

Creëer een prachtig boeket of een bijzonder bloemstuk met de bloemisterij artikelen van Wiljan. Wij zijn een full service groothandel met alles wat u maar nodig heeft op het gebied van bloemen en verpakking. Neem een kijkje in ons ruime assortiment van bloemenschalen, parels, draden, etiketten, pushpins, oasis en nog veel meer. Maak een account aan bij Wiljan en u kunt de artikelen eenvoudig online bestellen. Bent u al een zakelijke relatie? Dan kunt u gemakkelijk inloggen en al uw handige bloemisterij artikelen inkopen op één online adres.

Bloemisterij artikelen groothandel

Wiljan is in 1984 als familiebedrijf opgericht en daarmee een betrouwbare bloemisterij artikelen groothandel voor u! We hebben veel ervaring met bloemsierkunst en staan graag voor u klaar met advies over de laatste trends. Bent u op zoek naar een groothandel woondecoratie? Ook daarvoor bent u bij Wiljan aan het juiste adres. Onze showwagen kan bij u op locatie langskomen, dit is een kleine sfeervolle showroom in een vrachtwagen. Kies voor Wiljan als uw bloemisterij artikelen groothandel, wij bieden u een goede en persoonlijke service.

Bloemisterij artikelen kopen

Elke orderomvang is mogelijk als u bloemisterij artikelen besluit te kopen bij groothandel Wiljan. Wilt u van een van onze accessoires een unieke eyecatcher voor uw etalage maken? Dan bestelt u bij ons gemakkelijk één exemplaar zonder vast te zitten aan een grotere oplage. Om de diversiteit van uw groen aanbod goed uit te lichten is het handig om bloemisterij artikelen uit verschillende series te kopen. Bij Wiljan is dat geen probleem. U bestelt zoveel van elk item als u zelf wilt.

Bloemisterij artikelen bestellen

U heeft een ruime keuze uit diverse accessoires, basismaterialen en handige gereedschappen als u bloemisterij artikelen gaat bestellen bij Wiljan. Omdat een gezonde flora uw visitekaartje is, bieden wij u diverse vormen van plantenvoeding. Hiermee bevordert kunt u de groei bevorderen en laat u de bladeren glanzen. Wij hebben zowel producten voor groene planten als speciale voedingsstoffen voor bloeiende planten zoals orchideeën. Bij Wiljan kunt u nagenoeg alle bloemisterij artikelen bestellen om uw tuincentrum of bloemenzaak te laten floreren!

Bloemisterij artikelen Cash & Carry

Wilt u het liefst uw bloemisterij artikelen Cash & Carry kopen en direct meenemen? Kom dan naar onze ruime showroom in Drachten! Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee kunt u op uw gemak alle benodigde producten uitzoeken. Wij bieden u een ruime keuze. U kunt uw bloemisterij artikelen met de Cash & Carry methode in zowel grote als kleine aantallen aanschaffen. Wij hebben al onze producten in eigen voorraad. Maak online uw account aan of kom langs in onze showroom! Ook als kunstbloemen groothandel en voor de inkoop van zijde bloemen staan we voor u klaar.