Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel kerst deco

Groothandel kerst deco artikelen

Wiljan staat onder andere bekend als bekend als dé groothandel in woondecoratie, maar in aanloop naar het seizoen zijn wij ook een echte groothandel in kerst deco artikelen. U kunt onze kerstproducten natuurlijk gebruiken om uw woonwinkel, tuincentrum of bloemisterij te versieren, maar ook voor de verkoop zijn onze producten uitermate geschikt. U kunt alles in grote of kleine aantallen bestellen. Bij onze veelzijdige groothandel koopt u alle kerst deco artikelen die u nodig heeft voor een gezellige kerstsfeer. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om uw andere benodigdheden, zoals bloemisterij artikelen, mee te nemen in uw order.

Online groothandel kerst deco

In aanloop naar de feestdagen kan het erg druk zijn in uw winkel. Daarom zijn wij ook online uw groothandel met het oog op kerst deco. Wanneer u voor de eerste keer bestelt, maakt u een zakelijk account aan. Daarna kunt u steeds opnieuw een order plaatsen in onze webshop. Wij zorgen voor een snelle verzending, zodat u nooit lang hoeft te wachten met het versieren van uw etalage of hele winkelpand! Zo kunt u uw klanten snel mee laten genieten van een gezellige sfeer. Voor al uw seizoensdecoratie kunt u terecht in onze online groothandel. Haal de kerst deco vandaag nog in huis!

Cash & Carry groothandel kerst deco

Onze ruime showroom is tijdens het decemberseizoen natuurlijk sfeervol ingericht als groothandel voor kerstdecoratie. Kom zelf een kijkje nemen en maak gebruik van onze Cash & Carry methode. Bij groothandel Wiljan is kerst deco een reden om gezellig te gaan winkelen. Dankzij ons handige systeem kunt u onder het genot van een kopje koffie al uw inkopen doen! U laadt in de Wiljan Cash & Carry groothandel al uw kerst deco en andere producten in uw wagentje. Vervolgens rekent u af of vraagt u om een factuur en neemt u uw inkopen direct mee. Vergeet ook uw groothandel verpakkingsmateriaal niet om cadeautjes prachtig in te kunnen pakken voor uw klanten!