Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Kransen groothandel

Decoratie kransen groothandel

U heeft de keuze uit diverse formaten als u decoratie kransen in onze groothandel bestelt. Zoekt u unieke materialen om uw kransen mee te versieren? Neem dan een kijkje in onze groothandel decoratie artikelen. Hier vindt u veren, flachshaar en hout in allerlei vormen. Uw verbeelding is de enige limiet bij het samenstellen van een prachtige krans! Of u nu een krans wilt maken voor de kerstperiode, Pasen of puur omdat u ze mooi vindt, in onze decoratie kransen groothandel vindt u wat u zoekt.

Magnolia kransen groothandel

U heeft de keuze uit verschillende kleuren en formaten als u magnolia kransen in onze groothandel wilt bestellen. Online kunt u eenvoudig een keuze maken en de gewenste kransen reserveren. Wij zorgen dan dat de kransen snel bij u bezorgd worden. U heeft ook de keuze om onze showroom te Drachten een bezoek te brengen. Hier kunt u ons gehele assortiment bekijken en bovendien de gewenste artikelen direct afrekenen en meenemen! Bekijk het aanbod van onze magnolia kransen groothandel en maak uw keuze.