Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Glazen flessen groothandel

Glazen flessen groothandel online

In een drukke winkel of bloemisterij heeft u wellicht niet altijd de tijd om uw onderneming te verlaten. Daarom kunt u altijd uw glazen flessen in onze groothandel online bestellen. Wij hebben alles op het gebied van decoratief glaswerk, van glazen vazen en flessen tot glazen potjes en windlichten. Onze medewerkers kunnen u ook adviseren als u uw persoonlijke huisstijl wilt aanpassen of juist verder wilt uitbouwen. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering als u uw glazen flessen in onze groothandel online gaat bestellen.

Glazen flessen groothandel inkopen

Bij Wiljan profiteert u van een uitgebreide service. Naast online uw glazen flessen in onze groothandel inkopen, kunt u gebruik maken van ons Cash & Carry systeem. Dit is vergelijkbaar met normaal winkelen, maar met één verschil: naast direct contant betalen is het ook mogelijk om een factuur te laten opmaken. Wij scannen uw pasje en u loopt direct de winkel uit! Als u in ons magazijn rondwandelt krijgt u een goede sfeerimpressie van ons ruime assortiment op het gebied van woondecoratie. Zoekt u een glazen schaal om mooie producten of overheerlijke lekkernijen op te etaleren? Ook dat kunt u in onze glazen flessen groothandel gemakkelijk inkopen!

Glazen flessen groothandel Wiljan

Wilt u kiezen uit een ruim en gevarieerd aanbod glazen flessen? Bij Groothandel Wiljan wordt u op uw wenken bediend! Wij bieden u volop inspiratie om uw winkel sfeervol in te richten. In uw bloemenzaak of geschenkwinkel is een glazen cilinder een mooie aanvulling. Deze kunt u bijvoorbeeld als vaas gebruiken of met sfeerlichten vullen. Dankzij ons ruime aanbod heeft u alle gelegenheid om uw creativiteit de vrije ruimte te geven. Daarom bent u bij glazen flessen groothandel Wiljan altijd aan het juiste adres.