Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Plantenzak groothandel

Sizo plantenzak groothandel

U heeft een ruime keuze uit verschillende modellen in diverse afmetingen als u een Sizo plantenzak bij groothandel Wiljan bestelt. De uitvoeringen met twee metalen ringen in de rand zijn zeer geschikt om met een touw of lint op te hangen. De plantenzakken zijn zowel leverbaar in egale aardetinten of met een witte buitenrand als extra decoratie. Elke variant van de Sizo plantenzak in onze groothandel is waterbestendig. Het watergeven van planten en bloemen levert zo geen schade op. Wilt u het landelijk sfeerelement in uw bloemenzaak of cadeauwinkel nog extra versterken? Dan vindt u in onze groothandel woondecoratie ook diverse macramé hangers.

Plantenzak groothandel online

U profiteert van een uitgebreide service als u een plantenzak bij groothandel Wiljan online inkoopt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om in onze vestiging in Drachten inspiratie te komen opdoen voordat u uw bestelling plaatst. Daar kunt u bovendien gebruik maken van ons Cash & Carry systeem. U laadt eenvoudig uw bloemisterij artikelen en decoraties in het winkelwagentje en u rekent deze direct af bij onze kassa. Bestelt u liever uw plantenzak online in onze groothandel? Dan zorgen wij voor een snelle levering!

Plantenzak groothandel inkopen

Wiljan is hét beste adres als u een plantenzak in onze groothandel wilt inkopen. Wij hebben een zeer divers aanbod met producten waarmee u uw etalage geheel in de door u gewenste sfeer kunt inrichten. Zo heeft u een ruime keuze uit windlichten en draadmanden in onze groothandel woonaccessoires. Een bloempot of een plantenzak in onze groothandel inkopen doet u bij ons eenvoudig online of in onze vestiging te Drachten. Bent u zoek naar meer inspiratie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij geven u graag advies op maat voor uw winkel!