Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Decoratie hangers groothandel

Houten decoratie hangers

Ons aanbod aan houten decoratie hangers varieert enorm. Wij bieden u een breed scala aan kleuren en afmetingen. Zo hebben wij hangers in de vorm van dieren, maar ook tekstbordjes met leuke quote’s. Wij bieden u een ruim assortiment aan seizoensgebonden artikelen die aan de nieuwste trends voldoen. Wanneer u online een account aanmaakt kunt u eenvoudig houten decoratie hangers of andere artikelen inkopen en bestellen. Wij leveren binnen enkele werkdagen (mits het product op voorraad) bij u in de winkel.

Decoratie hangers hart

Wanneer u uw winkel of bloemstukken wat romantische sfeer wilt geven zijn de decoratie hangers met hart-vorm een aanrader. De hangers zijn erg geschikt om aan de muur te hangen, maar kunnen ook als decoratie in een mooie tak worden verwerkt. Naast deze hangers kunt u ook een kijkje nemen bij onze Windlichten, die mooi te combineren zijn met de hangers. Wiljan is een fullservice Groothandel in woondecoratie en we beschikken over een showroom in Drachten. In onze showroom en webwinkel vindt u maar liefst 17.000 artikelen voor uw winkel of bloemisterij voor scherpe prijzen. Bestel eenvoudig uw favoriete decoratie hangers in hart-vorm online of maak gebruik van onze Cash&Carry!