Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Zeegras groothandel

Zeegras manden groothandel

U heeft een ruime keuze uit verschillende designs en diverse afmetingen als u zeegras manden bij groothandel Wiljan inkoopt. Het ene ontwerp heeft de vorm van een aardewerk pot, het andere de vorm van een opgerolde scheepstros. Op die manier kunt u met de keuze voor de juiste zeegras manden uit onze groothandel uw creativiteit op volle toeren laten draaien. Een presentatieplateau met glazen potten voor bloemen en planten zorgt voor een uitbundige uitstraling. Maar ook een mand met een hengsel van jute heeft als woondecoratie een bijzonder effect. Met onze decoratie artikelen kunt u gemakkelijk uw persoonlijke accenten leggen. Voor al uw bloemisterij benodigdheden bent u in onze groothandel voor zeegras manden aan het juiste adres!

Zeegras groothandel online

Bij Wiljan profiteert u van een uitgebreide service. Naast het zeegras uit onze groothandel kunt u online al uw bloemisterij artikelen en verpakkingsmaterialen bestellen. Wilt u zich laten inspireren door ons ruime aanbod en met eigen ogen zien wat er mogelijk is? Dan bent u van harte welkom in onze vestiging in Drachten. Ons Cash & Carry systeem werkt eenvoudig. U verzamelt uw inkopen in uw winkelmandje en rekent direct af. Verder is het mogelijk om een bezoekje van onze showwagen in te plannen. Daarin geven wij u inspirerende voorbeelden van wat er met het zeegras uit onze groothandel dat u online bestelt allemaal mogelijk is. Zo vindt u bij Wiljan ook sfeervolle decoraties zoals macramé hangers en wanddecoratie voor uw winkel.