Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Decoratie groothandel

Bij Wiljan vindt u allerlei decoratiemateriaal voor elke gelegenheid! Bent u van plan om een bloemstuk te maken of zoekt u nog iets om een bloemstuk in te presenteren? Dan vindt u bij ons naast decoratiemateriaal ook nog een potten, manden en vazen van verschillende materialen.

Groothandel decoratiemateriaal

Maak gelijk een zakelijk account aan bij onze groothandel in decoratiemateriaal en bestel al uw decoratie artikelen eenvoudig online. Wilt u het decoratiemateriaal graag zelf bekijken? Kom gerust langs bij onze showroom in Drachten. We maken gebruik van een Cash & Carry systeem, dit houdt in dat u producten meteen kunt aanschaffen en meenemen. Daarbij heeft u de vrije keuze over zowel grote als kleine hoeveelheden decoratie artikelen. De medewerkers in onze groothandel in decoratiemateriaal staan voor u klaar met passend advies voor uw zaak.

Woondecoratie groothandel

Als zakelijke relatie van onze woondecoratie groothandel kunt u eenvoudig inloggen bij onze webshop. Met een enkele klik bestelt u alle decoratie artikelen die u nodig heeft. Speciaal voor onze klanten hebben we bij Wiljan een showwagen waarmee we bij uw zaak langskomen. Zo kunt u de decoratie-artikelen zelf bekijken en bestellen. Omdat we bij onze woondecoratie groothandel een ruim assortiment in eigen voorraad hebben kunnen we zorgen voor een snelle levering van uw bestelling. Zo is Wiljan de aangewezen groothandel woondecoratie

Decoratie groothandel online

U maakt de meest originele creaties met de decoratie artikelen in onze groothandel online. Maak eenvoudig uw zakelijke account aan bij Wiljan en profiteer van onze goede en persoonlijke service. We zijn al een familiebedrijf sinds 1984 met een grote liefde voor bloemen, natuurlijke materialen en speciale decoratie artikelen. Dat ziet u terug in onze decoratie groothandel online met voor elke smaak wat wils.