Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Oasis steekschuim groothandel

Oasis steekschuim rond

Ondersteun uw bloemstukken optimaal met oasis steekschuim dat rond is. Het schuim is eenvoudig te gebruiken en beschikbaar in verschillende maten. U kunt de oasis in de gewenste vorm snijden met een steekschuimmes. De graftakhouders zijn geschikt voor rouwstukken, maar ook bruikbaar voor normale bloemstukken. Kijk voor meer mogelijkheden om uw bloemen mooi te presenteren eens bij onze bindmateriaal groothandel artikelen. Creëer met oasis steekschuim een prachtig rond bloemstuk voor elke speciale gelegenheid!    

Oasis steekschuim kopen

Maak eenvoudig online uw zakelijke account aan om oasis steekschuim te kopen bij Wiljan. U bent daarnaast van harte welkom in onze showroom in Drachten. Daar kunt u al uw bloemisterij artikelen bekijken, kopen en meteen meenemen volgens ons Cash & Carry systeem. Wij hebben een ruim assortiment bloemisterij benodigdheden op voorraad. Als u oasis steekschuim online wilt kopen, zorgen we voor een snelle levering.