Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Inpakfolie

Inpakfolie groothandel

Wiljan is er voor alle winkels en bedrijven en mag zich dan ook met recht een inpakfolie groothandel noemen. Naast folie vindt u bij ons ook materialen zoals sfeervol papier in onze inpakpapier groothandel. Of u nu op zoek bent naar vrolijk gekleurd papier, linten, tassen of papier met een natuurlijke look, Wiljan heeft het. Door de ruime keuze aan materialen in onder andere onze inpakfolie groothandel vindt u bij ons altijd het product dat u zoekt!

Inpakfolie transparant

Wilt u de producten in uw winkel aantrekkelijk verpakken, maar moeten ze wel zichtbaar blijven voor de klanten? Dat kan met ons inpakfolie transparant. Het folie geeft de producten een feestelijke uitstraling terwijl de klanten toch goed kunnen zien wat ze kopen. Met het inpakfolie transparant maakt u prachtige, stijlvolle creaties. Combineer het folie eventueel met stijlvolle linten uit onze linten groothandel en uw klanten lopen stralend de winkel uit met een kant-en-klaar cadeau!

Inpakfolie online

Bij Wiljan bestelt u eenvoudig en snel uw inpakfolie online. U kunt bij ons in één keer al uw materialen bestellen. Van papier tot natuurmaterialen en van glas tot bloemisterij artikelen, Wiljan heeft het! Wilt u uw inpakfolie liever niet online, maar in de winkel kopen? Ook dat is mogelijk. U bent van harte welkom in onze showroom in Drachten. Hier kunt u direct de gewenste artikelen aanschaffen en meenemen.