Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Kartonnen labels

Kartonnen labels groothandel

Bezoek de webwinkel van Wiljan, dé kartonnen labels groothandel. De presentatie van de producten in uw winkel wordt nog leuker als u er labels en andere decoraties uit ons ruime assortiment aan toe voegt! De labels vindt u eenvoudig online in onze Inpakpapier groothandel. Ze zijn verkrijgbaar in verhoudingen van 35 x 70 mm tot wel 65 x 130 mm. Bestel uw labels eenvoudig en voordelig bij de kartonnen labels groothandel van Wiljan!

Kartonnen labels kopen

U profiteert van veel volumevoordeel als u besluit in onze webwinkel uw kartonnen labels te kopen. Wij leveren deze namelijk in een doos met 1000 exemplaren, ongeacht de afmetingen. Wilt u liever de labels met eigen ogen kunnen zien voordat u een keuze maakt? Breng dan een bezoekje aan onze showroom te Drachten! Hier kunt u ons gehele assortiment bekijken en zien wat onze decoraties met uw winkel kunnen doen. U kunt bij het kartonnen labels kopen bovendien direct afrekenen. U bent van harte welkom!