Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Glazen potjes groothandel

Glazen potjes met deksel

Naast open potten bevat onze voorraad ook glazen potjes met een deksel. Ons aanbod hierin is zeer gevarieerd. We hebben inmaakpotten met de klassieke luchtdichte vergrendeling maar ook ouderwetse voorraadpotten met ribbels voor een prachtige authentieke look. Ook glazen potjes met deksel en een opdruk behoort tot de mogelijkheden. Voor een authentieke of juist moderne look voor uw winkel en etalage kunt u altijd terecht bij Wiljan!

Glazen potjes kopen

Om de presentatie van uw winkel zo bijzonder mogelijk op te fleuren kunt u glazen potjes kopen bij Wiljan. Deze zijn online in onze Groothandel glaswerk te bestellen maar tevens in onze showroom te bezichtigen. Hier kunt u inspiratie opdoen voor uw winkelinterieur en de artikelen die u wenst met eigen ogen bekijken voor u een beslissing maakt. U rekent ze vervolgens met ons Cash & Carry systeem direct af. Daarna kunt u ze meteen mee naar huis nemen. Dat maakt glazen potjes kopen bij groothandel Wiljan wel zo gemakkelijk!