Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Kerstballen

Wie aan kerst denkt, denkt bijna automatisch aan kerst ballen. Kerstballen zijn dan ook iconische symbolen van deze feestelijke periode. De glanzende, kleurrijke ornamenten worden vaak in kerstbomen gehangen en dienen als blikvangers bij de mensen thuis om deze donkere periode zo gezellig mogelijk te maken, ook bij winkels in de etalages en in bedrijfsruimtes. Kerstballen variëren in grootte, ontwerp en kleur, waardoor u eindeloze mogelijkheden heeft om een unieke kerstsfeer te creëren. Van traditionele rode en groene ballen tot moderne varianten, kerstballen voegen een vleugje kleur en glans toe aan elke kerstversiering. Alhoewel je bij ons ook matte en doorzichtige kerst ballen vindt. Ontdek ons zeer uitgebreide kerstassortiment en shop de mooiste kerstballen en andere versiering!

Groothandel kerstballen

Haal nu alles in huis voor de kerst en bestel uw kerstballen bij Groothandel Wiljan! De kerstballen in uw kerstboom zijn de basis voor de ultieme kerstsfeer. Wij hebben zowel matte als glanzende ballen in het assortiment. U heeft daarnaast de keuze uit verschillende kleuren. Zo kunt u uw kerstboom in de winkel of op de zaak voorzien van de traditionele kleuren rood, goud en zilver. Maar wanneer u iets speciaals wilt, kunt u oranje, roze of lichtblauwe kerstballen bij Groothandel Wiljan bestellen!

Kunststof kerstballen bij Groothandel Wiljan

U kunt sfeervolle kunststof kerstballen bij onze groothandel bestellen. Tevens kunt u onze showroom bezoeken. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee inspiratie op doen voor de kerst. Onze producten zijn daar met eigen ogen te aanschouwen voordat u een beslissing maakt. De kunststof kerstballen zijn bij groothandel Wiljan te koop bij onze Cash & Carry. Hier rekent u de kerstballen af en u kunt ze meteen meenemen! Ideaal wanneer u direct de winkel of zaak in kerstsfeer wilt brengen.

Kerstballen en decoratie bij de groothandel inkopen

Wij zijn een groothandel met ruime ervaring en een breed assortiment. Zo zit u naast kerstballen ook goed bij Groothandel Wiljan voor overige kerst decoratie. U tovert uw zaak of winkel om tot een magische plek met onze kersthangers, -verlichting en -stekers. Bij kerstdecoratie Groothandel Wiljan is altijd iets te vinden wat bij uw winkel past. Naast de traditionele ronde ballen bieden wij u ook kerstballen in de vorm van een dennenappel. Deze staan erg sfeervol in uw kerstboom en zorgen voor een leuke afwisseling. Kortom, Kerstballen bestelt u bij dé groothandel in decoratie, Wiljan!

Kerstballen online bestellen bij Groothandel Wiljan

Alle producten die u op onze website ziet, kunt u bestellen. Zo kunt u na het aanmaken van een zakelijk account de kerstballen bij onze groothandel direct online kopen. Dit persoonlijke account biedt nog meer voordelen zoals regelmatige acties en kortingen. Al onze producten hebben wij op voorraad. Wanneer u bestelt heeft, kunt u uw pakket binnen enkele dagen verwachten. Heeft u een kleinere zaak? Ook kleine aantallen kerstballen zijn bij Groothandel Wiljan online verkrijgbaar!

Biedt Groothandel Wiljan ook andere kerstdecoraties aan naast kerstballen?

Jazeker! Bij Groothandel Wiljan kunt u terecht voor alle mogelijke soorten kerstdecoraties die u zich maar kunt bedenken. Van kerstballen tot kerstfiguren en kerst ornamenten wij voorzien u van de mooiste kerstdecoratie artikelen zodat u op uw beurt uw klanten van de mooiste kerstspullen kunt voorzien en bovendien betovert u ze met mooi aangeklede etalages en zelfgemaakt kerststukken en -kransen. Uiteraard kunt u bij ons in de showroom uitgebreid inspiratie opdoen, zodat u volgens de laatste trends meedoet met de kerstdecoratie.

Waarom kerstballen kopen bij Groothandel Wiljan?

Bij ons bestelt u uw nieuwe voorraad kerst ballen tegen scherpe groothandelsprijzen. In alle soorten en maten en diverse kleuren en structuren. En als u toch eenmaal bezig bent met de inkoop voor de kerstperiode, neem dan ook meteen een kijkje tussen al het andere moois voor de kerstversiering van dit jaar. Bij nieuwe kerst ballen, horen uiteraard ook nieuwe kerstslingers, ornamenten en kerstverlichting. Het plaatsen van een bestelling is zo gedaan, u maakt een account aan en u kunt los met de inkoop. Wilt u liever alles wat u koopt van dichtbij bekijken, dat kan in onze Cash & Carry in Drachten. Mogen wij u binnenkort welkom heten als klant? Wij kijken uit naar uw komst!