Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Kerstdecoratie

Speciaal voor de kerst hebben we een ruim assortiment kerstdecoratie in onze groothandel. U vindt natuurlijk de kerstlichtjes, kerstballen en allerlei hangers in verschillende kleuren. Maar we hebben ook stijlvolle theelichthouders en glitter accessoires voor het maken van een sfeervol bloemstuk. Tevens bieden we u de kerstdecoratie uit onze groothandel voor de inrichting van uw bloemisterij, tuincentrum of cadeauwinkel. Maak gelijk online een zakelijk account aan en u kunt al uw kerstdecoratie artikelen eenvoudig online bestellen!

Kerstdecoratie groothandel

Bij Groothandel Wiljan's uitgebreide selectie van kerstdecoraties ontdekt u een schatkamer aan kerstaccessoires. Van schitterende kerstballen in diverse maten en kleuren tot feestelijke kerstslingers, weelderige kerstkransen en nog veel meer. Onze Cash & Carry biedt een veelzijdige reeks decoratiestukken, variërend van traditioneel tot eigentijds, waardoor onze klanten eindeloze mogelijkheden hebben om hun winkels, huizen, etalages en evenementen om te toveren tot winterse kerstsferen. Met kwalitatieve producten en unieke decoratie streven wij ernaar om u als klant te voorzien van de perfecte kerstdecoratie, waardoor deze feestelijke periode in stijl gevierd kan worden.

Kerstdecoratie voor bedrijven

Wiljan biedt geschikte kerstdecoratie voor bedrijven. Wilt u uw bedrijf, winkel of andere zaak stijlvol inrichten voor de kerst? Dit doet u eenvoudig met de ruime keuze aan kerstdecoratie voor bedrijven in onze webshop. Zo hebben we kerstballen in iedere gewenste kleur, zodat deze passen bij het interieur van uw zaak of winkel. Onze kerst artikelen zijn daarnaast erg geschikt als invulling voor het kerstpakket. Kleed het pakket aan met vrolijk cadeaupapier en sierlijke krullinten met ons inpakpapier tegen groothandel prijzen.

Wanneer beginnen met kerstdecoratie in de winkel?

Bij Groothandel Wiljan raden we u aan om in augustus of oktober te starten met het inkopen van uw kerstdecoratie. Dit geeft u ruim de tijd om uw assortiment samen te stellen en de winkel of bedrijfsruimte tot een kerstdecor om te toveren. Het is een ideaal moment omdat het u als klant de kans geeft om in de kerstsfeer te komen en op uw gemak aankopen te doen voordat de drukte echt losbarst. Natuurlijk begrijpen we dat de optimale timing kan variëren afhankelijk van uw specifieke branche, klantenkring en regio. Hoe dan ook, bij Groothandel Wiljan staan we klaar om u te inspireren en de mooiste kerstdecoratie tegen scherpe prijzen in te laten kopen. Dat kan zowel online als in onze Cash & Carry te Drachten.

Kerstdecoratie groothandel online

Wiljan heeft een showroom in Drachten waar u onze kerstversiering meteen kunt kopen en meenemen. U kunt daarnaast eenvoudig gebruik maken van onze online kerstdecoratie groothandel door gelijk een zakelijk account aan te maken. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling. Ook voor andere groothandel decoratie artikelen zoals zijde bloemen bent u op de juiste plaats in de kerstaccessoires groothandel van Wiljan online. Wij leveren allerlei trendy en seizoensgebonden decoratieartikelen!

Waar kerstdecoratie groothandel kopen?

Wanneer u op zoek bent naar een plek om kerstdecoratie groot in te kopen, dan is Groothandel Wiljan een uitstekende keuze! We bieden een uitgebreid assortiment aan kerstproducten, variërend van kerstballen in verschillende maten en kleuren tot kerstslingers en kransen. Met onze Cash & Carry showroom heeft u diverse opties voor decoratie, passend bij zowel klassieke als moderne stijlen. Bij Groothandel Wiljan leggen we de nadruk op kwaliteit en unieke ontwerpen, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van de perfecte kerstversiering om dit prachtige seizoen te vieren.