Al meer dan 35 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Kerstdecoratie groothandel

Speciaal voor de Kerst hebben we een ruim assortiment Kerstdecoratie in onze groothandel. U vindt natuurlijk de kerstlichtjes, kerstballen en allerlei hangers in verschillende kleuren. Maar we hebben ook stijlvolle theelichthouders en glitter accessoires voor het maken van een sfeervol bloemstuk. Tevens bieden we u de Kerstdecoratie uit onze groothandel voor de inrichting van uw bloemisterij, tuincentrum of cadeauwinkel. Maak gelijk online een zakelijk account aan en u kunt al uw Kerstdecoratie artikelen eenvoudig online bestellen!

Kerstdecoratie voor bedrijven

Wiljan biedt geschikte Kerstdecoratie voor bedrijven. Wilt u uw bedrijf, winkel of andere zaak stijlvol inrichten voor de Kerst? Dit doet u eenvoudig met de ruime keuze aan Kerstdecoratie voor bedrijven in onze webshop. Zo hebben we kerstballen in iedere gewenste kleur, zodat deze passen bij het interieur van uw zaak of winkel. Onze Kerstdecoratie artikelen zijn daarnaast erg geschikt als invulling voor het kerstpakket. Kleed het pakket aan met vrolijk cadeaupapier en sierlijke krullinten uit onze Inpakpapier groothandel.

Kerstdecoratie groothandel online

Wiljan heeft een showroom in Drachten waar u onze Kerstdecoratie meteen kunt kopen en meenemen. U kunt daarnaast eenvoudig gebruik maken van onze Kerstdecoratie groothandel online, door gelijk een zakelijk account aan te maken. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling. Ook voor andere Groothandel decoratie artikelen zoals Zijde bloemen bent u op de juiste plaats in de Kerstdecoratie groothandel van Wiljan online. Wij leveren allerlei trendy en seizoensgebonden decoratie artikelen!