Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Kerststekers

Kerststeker groothandel

Voor een ultiem kerstgevoel kunt u in onze kerststeker groothandel stekers kopen met waxineglas. Door hier een waxinelichtje in te doen creëert u een gezellige en romantische kerstsfeer. Wilt u uw kerstboom verfraaien? Bekijk dan ons assortiment in onze kerstballen groothandel. Hier vindt u onder andere glanzende en matte ballen in vele verschillende kleuren. Houdt u van traditioneel rood of gaat u toch voor een roze of oranje kleur? De kerstballen zijn goed te combineren met een prachtige kerststeker die u uiteraard bestelt bij Groothandel Wiljan!

Kerststekers online

Bij Groothandel Wiljan kunt u de kerststekers online bestellen. Hiervoor maakt u een zakelijk account aan. Met dit account profiteert u van allerlei voordelen en regelmatige acties. Wiljan is in 1984 opgericht en is een echt familiebedrijf. Dit betekent dat u persoonlijke service krijgt en dat wij beschikken over ruime ervaring. Alle kerststekers die u online ziet kunt u ook direct online bestellen. Daarnaast kunt u bij Wiljan alles per stuk bestellen. Zo hoeft u nooit grote aankopen in een keer te doen. Wanneer u bestelt en wij hebben het product op voorraad, ontvangt u uw pakket binnen enkele dagen. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag.