Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Tekstborden groothandel

Houten tekstborden

Bij Wiljan bieden we u houten tekstborden in verschillende vormen en kleuren. Maak uw keuze uit de pakkende zinnen zoals “Life is good” en “Be happy”. De borden vrolijken uw bloemenzaak of cadeauwinkel op en daarmee uw klanten. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Drachten om ideeën op te doen. U kunt de houten tekstborden hier meteen kopen en meenemen volgens ons ‘Cash & Carry’ systeem. Wiljan is een fullservice groothandel, onze medewerkers staan voor u klaar met advies over uw aankoop.

Tekstborden metaal

Het voordeel van tekstborden van metaal is dat dit materiaal stevig en dun is. Zo hebben we verschillende borden van zink, maar ook borden die gemaakt zijn van een combinatie van zink en hout. Dit geeft de tekstborden een mooi robuust uiterlijk. We hebben ook bordjes speciaal voor Kerst in onze Kerstdecoratie groothandel. Deze zijn bijvoorbeeld leuk voor in de kerstboom. Wilt u graag de tekstborden van metaal bekijken, maar woont u niet in de buurt van onze showroom in Drachten? Wij hebben een showwagen ter beschikking voor u waarmee we langskomen bij uw zaak.  

Tekstborden groothandel online

Maak eenvoudig uw account aan en bestel al uw tekstborden in onze groothandel online. Als vaste klant bij Wiljan kunt u inloggen en gemakkelijk grote en kleine aantallen decoratie-artikelen bestellen. In onze tekstborden groothandel online vindt u veel trendy en seizoensgebonden producten. Zo hebben we alles wat u nodig heeft voor uw bloemenzaak, cadeau- of woonwinkel. U bent van harte “Welcome”!