Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Decoratie hout

Decoratie hout takken

In ons ruime assortiment vindt u onderdelen van vele verschillende soorten bomen en planten. Onze decoratie hout takken zorgen voor een aangenaam en natuurlijk uiterlijk van uw etalage of winkel. De takjes zijn in diverse hoeveelheden verkrijgbaar. Ook gesneden en gedroogde plakjes sinaasappel, citroen en appel behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we tevens dennenappels voor u, die het goed doen in elk herfst- of kerststuk! Vergeet niet een kijkje te nemen bij onze Bloemisterij artikelen om uw creatie helemaal mee af te maken. Voor ieder seizoen maakt u met onze decoratie hout takken een prachtige etalage!

Decoratie hout groothandel

Familiebedrijf Wiljan is dé decoratie hout groothandel voor bloemisterijen en natuurwinkels. We hebben alles in huis om uw interieur en etalage meer sfeer en aantrekkingskracht te bezorgen! Met alle onderdelen in ons grote aanbod hoeft u alleen nog maar uw fantasie erop los te laten en een mooie creatie neer te zetten. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door een mooi bloemstuk te maken in een glazen pot. En daarvoor hoeft u ook niet ver meer te zoeken dankzij Wiljan, Groothandel in glaswerk! Bij ons bestelt u takken, bladeren, steekschuim en een glazen pot om het in te steken. Plaats uw bestelling bij Wiljan, uw decoratie hout groothandel!

Decoratie hout kopen

Bij Wiljan kunt u eenvoudig en voordelig online uw decoratie hout kopen. Zodra u uw gewenste artikelen heeft besteld zorgen wij dat deze snel bij u bezorgd worden. Zo kunt u direct aan de slag met het opbouwen van uw etalage! Voor zakelijke klanten zijn wij bovendien een Cash & Carry groothandel. Dat wil zeggen dat u onze showroom kunt bezoeken en daarna naar het magazijn kunt lopen waar ons assortiment in ruime voorraad is opgeslagen. Zo kunt u eenvoudig uw decoratie hout kopen en afrekenen bij ons op locatie. Graag tot ziens!