Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Zomer decoratie

Zomer decoratie groothandel

Tijdens de zomer zijn martiem producten een echte must! De zomer decoratie in onze groothandel bestaat uit een groot gedeelte uit maritiem producten, van groot tot klein! De zomer decoratie  zijn zowel geschikt voor buiten als binnen. Ook voor de bloemist hebben wij toonaangevende bloemisterij artikelen voor een zomers boeket! Ons assortiment buitenpotterie is ook een mooie aanvulling om uw zomer decoratie. Door het brede assortiment van onze zomer decoratie groothandel kunt u alles in huis halen om uw winkel op een originele en zomerse manier te presenteren!

Zomer decoratie bestellen

Bij Wiljan kunt u gemakkelijk en snel online een account aanmaken om uw zomer decoratie te bestellen of direct in onze groothandel woondecoratie van ons cash en carry systeem gebruik te maken. Zo doet u niet alleen inspiratie op, maar neemt u uw nieuwste producten direct mee. U kunt onze accessoires voor uw zomer decoratie bestellen in zowel grote als kleine aantallen. Zo richt u uw winkel compleet naar eigen voorkeur in, over hoeveel ruimte u ook beschikt. Wilt u meer weten over onze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!