Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Decoratie eieren

Decoratie eieren groothandel

Wilt u een vrolijke lentesfeer creëren? Dan bent u aan het juiste adres bij de decoratie eieren groothandel van Wiljan! Hier vindt u niet alleen eieren met een natuurlijke look, maar ook varianten in felle kleuren. De producten uit de decoratie eieren groothandel zullen uw winkel ongetwijfeld een aangename sfeer geven. De eieren zijn daarnaast ook goed te combineren met onze bloemisterij artikelen. U maakt binnen een handomdraai prachtige bloemstukken met onze decoratieartikelen!

Decoratie eieren online

Bij Wiljan bestelt u gemakkelijk en snel uw decoratie eieren online. Ook al onze andere producten vindt u in de webshop. Zo haalt u binnen een mum van tijd de perfecte decoratieartikelen in huis. Weet u niet zeker of u ganzeneieren, kippeneieren of kwarteleitjes wilt? Geen enkel probleem. Wij nodigen u van harte uit om de producten te bekijken in onze showroom in Drachten. Wij hanteren een cash & carry systeem. Dit betekent dat u gelijk de gewenste artikelen kunt afrekenen en meenemen. Zo kunt u de decoratie direct in de winkel zetten. Ook als u de decoratie eieren online besluit te kopen hoeft u niet lang te wachten. U profiteert dan namelijk van onze snelle levering!