Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Hengselmand

Hengselmand groothandel

U bespaart veel tijd op de inkoop door een hengselmand bij groothandel Wiljan aan te schaffen. Als u via onze website een account aanmaakt, beschikt u als ondernemer over een uitgebreid servicepakket, zoals ons unieke cash en carry systeem. Dit houdt in dat u voor meer inspiratie onze hengselmand groothandel kunt bezoeken met de optie om direct de bloemisterij artikelen en decoraties uit onze winkel mee te nemen en af te rekenen. In onze showrooms treft u altijd de nieuwste trends, zodat u snel op veranderingen in de markt kunt inspelen.

Hengselmand bestellen

Wiljan is dé groothandel waar u een hengselmand kunt bestellen in precies het juiste aantal. Wij komen graag bij u langs met onze showwagen om u onze uitgebreide collectie te tonen. Zo kunt u ter plekke inspiratie op doen en direct een hengselmand bestellen om uw winkel sfeervol aan te kleden. Heeft u een bloemenzaak of woondecoratie winkel? Met Wiljan heeft u eindeloos veel mogelijkheden om uw unieke aanbod in de etalage te zetten. Maak vrijblijvend een account aan of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie!