Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Hangmand

Rieten hangmand

De hangmanden van Wiljan zijn gemaakt van metaal. Wilt u liever een mand met een meer natuurlijke basis? Dan kunt u van onze Rieten manden groothandel op aan! Met een kleine aanpassing kunt u met één van onze manden uit deze afdeling een rieten hangmand maken. Onze rieten manden zijn bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ons ruime assortiment bevat manden met een natuurlijke tint of bijvoorbeeld in rustiek wit. In combinatie met onze Bloemisterij artikelen kunt u een mooi bloemstuk maken in uw zelf samengestelde rieten hangmand!

Hangmand groothandel

Maak meer ruimte vrij in uw winkel met behulp van onze hangmand groothandel! Een hangmand is een ideale manier om veel te presenteren maar toch ruimte vrij te houden op uw vloer, kast of in uw etalage. We hebben verschillende natuurlijke materialen om de binnen- en buitenkant van uw mand mee te versieren. Wat dacht u bijvoorbeeld van diverse soorten Decoratie hout? In deze afdeling van onze winkel vindt u allerlei takken, bladeren en (boom)vruchten. In onze hangmand groothandel vindt u alles om de presentatie van uw winkel compleet mee te maken!

Hangmand kopen

U kunt bij Wiljan eenvoudig online een hangmand kopen. Deze bestelt u in onze webwinkel, waarna wij zorgen dat deze snel bij u thuisbezorgd wordt. U kunt ook langskomen in onze showroom te Drachten! Daar kunt u ons gehele assortiment met eigen ogen zien en ziet u welke combinaties er mogelijk zijn met al onze decoratiematerialen. Bovendien hoeft u niet op uw bestelling te wachten als u via onze Cash & Carry afdeling uw gewenste artikelen meeneemt naar de kassa. Hier kunt u eenvoudig en snel uw hangmand kopen. Graag tot ziens in onze showroom!