Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Maritieme decoratie

Maritieme decoratie groothandel

Als u uw winkelassortiment wilt aanvullen met maritieme decoratie dan is groothandel Wiljan wat u zoekt. Door ons grote online assortiment kunt u eenvoudig zelf uw eigen collectie samenstellen. Wilt u de producten liever bekijken en uitzoeken? Kom dan langs bij onze showroom en Cash & Carry in Drachten. Hier kunt u zich laten inspireren onder het genot van een kop koffie en rustig uw maritieme decoratie van groothandel Wiljan uitzoeken.

Maritieme woondecoratie

Bent u op zoek naar maritieme woondecoratie voor uw winkel? Wij bieden u een groot assortiment aan. Door de jaren heen is Wiljan uitgegroeid tot een bekende groothandel in woondecoratie. Met een oppervlakte van 5000m2 kunnen wij u een breed assortiment aanbieden. Bij ons vindt u naast maritieme woondecoratie dan ook vele andere producten zoals bloemisterij artikelen. Deze zijn alle in grote aantallen te bestellen. Vul uw assortiment direct aan met producten van Wiljan en profiteer van onze scherpe prijzen.

Maritieme decoratie kopen

Als u van plan bent om maritieme decoratie te kopen, bent u bij Wiljan aan het juiste adres. Bij ons vindt u alle woondecoratie voor uw winkel. Al onze producten zijn zowel online als in onze Cash & Carry beschikbaar. Bekijk onze collectie in de webshop of kom gezellig bij ons langs voor inspiratie en neem direct de gewenste artikelen mee naar huis. Maritieme decoratie kopen voor uw winkel doet u het voordeligst bij Wiljan. Wij bieden u de grootste en voordeligste collectie!