Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Decoratie vruchten

Decoratie vruchten groothandel

Tijdloze versiering die u het hele jaar door kunt gebruiken, dat zijn de decoratie vruchten van groothandel Wiljan. De vruchten zijn goed te combineren met andere natuurlijke materialen zoals mos, hout en flachshaar. Decoratiefruit is ook zeer geschikt als opvulling in vazen en schalen uit onze groothandel glaswerk. In combinatie met themaproducten zijn gedroogde vruchten ook ideaal om bijvoorbeeld als kerstdecoratie te gebruiken. U begrijpt dat u legio mogelijkheden heeft met de decoratie vruchten van groothandel Wiljan!

Decoratie vruchten bestellen

Bij Wiljan kunt u gemakkelijk online uw decoratie vruchten bestellen. Ook al onze andere materialen vindt u in onze webshop. Zo kunt u snel vanuit huis alle gewenste decoratieartikelen kopen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. Het is ook mogelijk om ons assortiment te bekijken in onze showroom. Wij maken hier gebruik van een handig Cash & Carry systeem. Dit betekent dat u producten zoals decoratie vruchten niet hoeft te bestellen, maar direct kunt meenemen. Hierdoor kunt u bij terugkomst direct aan de slag!