Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Groothandel decoratie artikelen

Creëer een natuurlijke oase in uw winkelaanbod met onze selectie aan schelpjes, houtsnippers en gedroogd fruit. Omdat Wiljan een fullservice groothandel in decoratie artikelen is, kunt u als bloemisterij of tuincentrum uitstekend bij ons terecht voor ál uw producten en materialen. U kunt zowel kleine als grote aantallen eenvoudig online bestellen als u een account aanmaakt! Wij hebben als groothandel in decoratie artikelen een groot magazijn, waardoor we al uw producten snel kunnen leveren.

Natuurlijke decoratie artikelen

Ze zijn niet alleen maar stijlvol in het interieur, onze natuurlijke decoratie artikelen. Vaak verspreiden ze ook nog een heerlijke geur. Wij bieden u natuurlijke decoratie artikelen van verschillende materialen en in een variatie aan kleuren die helemaal afgestemd zijn op de trends van nu. Door deze brede keuze is er voor elk wat wils. Ook voor trendy accessoires bent u bij onze Groothandel woondecoratie aan het juiste adres. Kom eens langs in onze showroom in Drachten, we maken gebruik van een handig Cash & Carry systeem. Oftewel: u doet al uw inkopen bij ons en kunt deze meteen meenemen!

Groothandel decoratie artikelen online

Maak een account aan en profiteer van de scherpe prijzen van onze groothandel decoratie artikelen online. U vindt bij ons allerlei natuurlijke decoraties zoals eieren, takjes en mos. Daarmee maakt u een origineel bloemstuk voor uw klanten of voor het interieur van uw zaak. In de groothandel van Wiljan vindt u naast decoratie artikelen ook online Bloemisterij artikelen. Tevens zijn wij een Groothandel glaswerk, voor de leukste accessoires afgestemd op de nieuwste trends!