Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Decoratie klokken groothandel

Decoratie klokken groothandel

Wiljan is dé decoratie klokken groothandel bij uitstek. Wij hebben een ruim aanbod stijlvolle klokken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een model in nautische stijl of een variant met een wereldkaart erop? U vindt het allemaal bij Wiljan! Naast de decoratie klokken in onze groothandel hebben wij vele andere soorten decoratie en materialen voor bijvoorbeeld het maken van bloemstukken. Zo vindt u bij ons een ruim aanbod bloemisterij artikelen en natuurmaterialen waarmee u de prachtigste creaties maakt.

Decoratie klokken kopen

Bij Wiljan kunt u eenvoudig online uw decoratie klokken kopen. Wij hebben een ruim assortiment producten waarmee uw klanten eenvoudig hun woning kunnen decoreren. Daarnaast hebben wij ook producten zoals pakpapier en lint om de aankopen van uw klanten stijlvol te verpakken. Deze producten vindt u in onze verpakkingsmateriaal groothandel en kunt u voordelig samen met uw decoratie klokken kopen. Naast online bestellen, kunt u de gewenste producten ook in onze showroom halen. Wij maken gebruik van een Cash & Carry systeem, zodat u eenvoudig de juiste producten kunt uitzoeken, afrekenen en meenemen.