Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel vazen

Goedkope vazen groothandel

Door onze ruime voorraad kunnen wij u goedkope vazen uit onze groothandel bieden. Dit geeft meteen nog een voordeel: als uw vazen op voorraad zijn, worden ze binnen 48 uur geleverd. Dát is de service van Wiljan! Naast vazen vindt u ook hippe voorraadpotten in onze glazen potjes groothandel. Deze kunt u in uw winkel los verkopen, of vullen met een aantrekkelijke inhoud. Met de scherpe prijzen van Wiljan bestelt u goedkope vazen in onze groothandel gelijk online.

Groothandel glazen vazen

Wiljan is dé groothandel met glazen vazen in het noorden. Kom eens bij ons langs in Drachten om het uitgebreide aanbod groothandel glaswerk te bekijken. Wij staan voor u klaar met advies en een lekker kopje koffie of thee. In onze groothandel maken we gebruik van een handig Cash & Carry systeem. Dit houdt in dat als u in onze groothandel glazen vazen koopt, u deze meteen kunt meenemen. Is Drachten voor u niet handig qua locatie? Reserveer dan onze showwagen! Wij komen graag langs bij uw bedrijf met een selectie vazen.

Groothandel vazen online

Bekijk ons ruime aanbod groothandel vazen eenvoudig online in de webshop. Vul de vazen met zand en/of schelpen voor een zomerse decoratie. Of kies voor de retro optie van glas rekken met glazen vaasjes in houten bakjes of rekken. Bij Wiljan hebben we ook stijlvolle glazen schalen die te gebruiken zijn als taartplateau of fruitschaal. Zo kunt u met een beetje creativiteit alle kanten op met de glazen producten uit onze groothandel, zoals vazen. Koop ze online of in de showroom en profiteer van onze scherpe prijzen!