Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Geurzakjes groothandel

Geurzakjes groothandel online

Wilt u de geurzakjes uit onze groothandel online bestellen? Maak dan een account aan of log in als u al klant bent bij Wiljan. Kijk ook eens bij het aanbod in onze kaarsen groothandel. Hier vindt u onder andere geurbranders met smeltwax in heerlijke geuren, zoals rozen en vanille. Naast de geurzakjes uit onze groothandel die u online bij ons vindt, kunnen we ook bij uw bedrijf langskomen met onze showwagen. Zo heeft u een handig overzicht van ons woondecoratie aanbod!

Geurzakjes groothandel kopen

Kom naar Drachten om de geurzakjes uit onze groothandel te kopen. We hebben hier een showroom waar u ideeën opdoet voor uw zaak. Met ons handige Cash & Carry systeem kunt u direct de gewenste producten afrekenen en meenemen. Wilt u liever de geurzakjes uit onze groothandel online kopen? Ook dat is geen probleem bij Wiljan. We zorgen voor een snelle levering. Met onze ruime voorraad zijn zowel grote als kleine aantallen te bestellen.