Wegens de kerstvakantie zijn wij van donderdag 21 december 2023 t/m maandag 1 januari 2024 gesloten. Bestellingen in deze periode worden vanaf 2 januari 2024 verzonden
Al meer dan 35 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Kunst tulpen

Kunst tulpen zijn de perfecte manier om uw winkel of bedrijfspand op te fleuren! Onze tulpen zijn gemaakt van speciaal materiaal waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn en ze brengen een frisse en uitnodigende sfeer met zich mee. Bovendien kunt u onze tulpen kopen in allerlei vrolijke lentekleuren en ze ook met elkaar combineren. Ze zijn zeer duurzaam, waardoor ze jarenlang mooi blijven en gebruikt kunnen worden als decoratie. De kunst tulpen zijn niet alleen geschikt voor zakelijke ruimten zoals kantoren, maar ze laten de klanten van uw horecazaak zich ook helemaal welkom voelen. Bovendien zijn ze ze onderhoudsvrij, waardoor u uiteindelijk weer geld bespaart!

1 resultaten
Double Tulip Sally 43cm gold (S)

Artikelnummer: 88822-8

In verpakking: 24 stuks
Minimale afname: 1
Bestelbaar per: 1

Direct leverbaar

Natuurlijke schoonheid zonder onderhoud

Als u op zoek bent naar een manier om de uitstraling van uw bedrijf te verbeteren of uw assortiment aan te vullen, dan zijn kunstbloemen een uitstekende keuze! Met name onze kunst tulpen zijn erg populair en dat is niet voor niets. Eén van de belangrijkste voordelen is dat ze onderhoudsvrij zijn. Hierdoor kunt u ze neerzetten waar u maar wilt, zonder tijd te besteden aan vervanging en het geven van water. Ze blijven ook jarenlang mooi, terwijl een echte bos tulpen een paar dagen tot een paar weken mooi blijft. Bovendien brengen de tulpen een professionele en elegante uitstraling met zich mee. Voor elke zakelijke inrichting zoals een kantoor, horecazaak of winkel is een bos kunst tulpen een duurzame investering!

Een brede selectie van kleuren en variaties

Binnen ons assortiment vindt u een brede selectie aan kunst tulpen in allerlei kleuren, zodat u de perfecte bloemen kunt vinden die passen bij uw zakelijke inrichting. U kunt de verschillende kleuren kunst tulpen ook met elkaar combineren en zo kleurrijke boeketten samenstellen! Of u combineert het met een van onze kunstplanten, zo stelt u een eenvoudig prachtig decor met een natuurlijke uitstraling samen. Ook onze kunstplanten zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, waardoor ze ontzettend realistisch lijken en daarom goed te combineren zijn met de kunstbloemen. Waar u ook voor kiest, bij Wiljan vindt u altijd de perfecte decoratie voor uw zaak!

Dé perfecte decoratie: kunst tulpen van Wiljan!

Voor de perfecte decoratie voor uw zaak bent u bij Wiljan aan het juiste adres! Onze kunst tulpen zijn razendpopulair door de levensechte uitstraling. Bovendien brengt het veel voordelen met zich mee zoals het gemak in onderhoud en kostenbesparing. Wij zijn al jarenlang expert in het leveren van kunstbloemen aan onze commerciële klanten. Door het gebruik van onze tulpen in verschillende kleuren, kunt u de sfeer in een ruimte volledig veranderen. Via onze website maakt u eenvoudig een zakelijk account aan om uw tulpen te bestellen. Profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering van uw kunst tulpen bij Wiljan!