Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Kandelaars Groothandel

Kandelaars groothandel online

U kunt de kandelaars uit onze groothandel online bestellen of gelijk kopen in onze Cash & Carry in Drachten. Zowel kleine aantallen ter decoratie van uw winkel als grote aantallen voor de verkoop zijn mogelijk. Wiljan heeft kandelaars en andere groothandel woondecoratie in eigen voorraad. Zo garanderen we u een snelle levering als u de kandelaars in onze groothandel online bestelt. Naast kandelaars hebben we ook groothandel lantaarns voor decoratie of verkoop in uw winkel.

Kandelaars groothandel bestellen

Zodra u een zakelijk account hebt aangemaakt, kunt u kandelaars in onze groothandel bestellen. Wilt u de producten graag van tevoren zien, maar is Drachten te ver weg? Dan komen we graag bij uw bedrijf langs met onze showwagen. Hierin kunt u de kandelaars en andere decoratie uitgebreid bekijken en gelijk kandelaars uit onze groothandel bestellen. Dat is de persoonlijke service van Wiljan. We staan al sinds 1984 voor u klaar!