Nu 20% korting op het gehele assortiment!*Online vanaf €1000,- excl btw | Kortingscode: 40jaar
Al 40 jaar is Wiljan dé toonaangevende groothandel in bloemisterij-, woon- en decoratieartikelen.

Assortiment

Nieuwe klant?

Met een zakelijk account bestelt u direct al uw producten uit ons assortiment.

Zakelijk account aanmaken

Droogbloemen

Bij Wiljan vindt u een uitgebreid assortiment aan droogbloemen. Met onze droogbloemen kan de aankleding van het interieur helemaal worden afgemaakt. Ze zijn uitermate geschikt voor de verkoop, doordat ze scherp geprijsd zijn. Daarnaast kunt u er mooie bloemstukken mee creëren. De droogbloemen zijn goed te combineren met onze andere kunstbloemen, zoals de zijde bloemen en foam bloemen. Ook zijn onze bloemen perfect te combineren met onze woondecoratie. Ontdek het gehele assortiment bij Wiljan.

Droogbloemen tegen scherpe prijzen bij Wiljan!

Met een zakelijk account kunt u bij Wiljan gemakkelijk uw inkopen doen. Door ons uitgebreide assortiment aan droogbloemen, heeft u de beschikking tot vele varianten, die scherp geprijsd zijn. Bij een grote afname profiteert u in sommige gevallen van staffelkorting. Daarnaast kunt u ons complete aanbod van droogbloemen, zijde bloemen en andere kunstplanten gemakkelijk online bekijken en bestellen. Liever in het echt zien en voelen? Kom dan langs in onze Cash en Carry in Drachten.

Kunnen droogbloemen verwelken?

Droogbloemen kunnen niet verwelken, zoals verse bloemen dat wel doen. Ze hebben geen water nodig om hun vorm en kleur te behouden. Ook hebben ze een lange levensduur, waarbij de droogbloem zijn uiterlijk behoud. De droogbloem is dus een duurzame en mooie oplossing.

Creaties maken met de artikelen van de groothandel in droogbloemen

Of u nu op zoek bent naar boeketten of losse droogbloemen, bij Wiljan vindt u het allemaal. Droogbloemen hebben het grote voordeel dat ze lang goed blijven vergeleken met echte bloemen. Ook hoeft u er niet voor te zorgen, ze hebben geen water en zonlicht nodig. Als groothandel in droogbloemen hebben we een uitgebreid assortiment aan decoratie, waarmee de droogbloemen gecombineerd kunnen worden. Doe de droogbloemen in een mooie vaas, leg ze neer of hang ze op met onze bloemisterij artikelen. Met onze droogbloemen kunt u diverse creaties creëren.

Droogbloemen gebruiken voor boeketten

Droogbloemen kunt u goed gebruiken als boeket. De droogbloemen hebben geen water nodig en ze blijven lang intact, dit maakt dat ze lang meegaan. Bij het maken van een boeket met droogbloemen is het belangrijk om te letten op de combinatie van kleuren, texturen en vormen om zo een mooi geheel te creëren. Als u het droogbloemenboeket hebt gemaakt, kunt u bijvoorbeeld lint toevoegen om het geheel af te maken.