Let op: wegens drukte kan de levertijd langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Bloemisterij
Cadeaus
Seizoensartikelen
Heeft u vragen?
0516 481 888

Groothandel lantaarns

Groothandel lantaarns hout

Voor een natuurlijke uitstraling in uw winkel vindt u in onze groothandel lantaarns van hout. Deze zijn in diverse vormen en afmetingen verkrijgbaar. U kunt de lantaarns op een vlakke ondergrond plaatsen of aan een plafond bevestigen. Heeft u nog lichtjes nodig om te ontsteken in de lampjes? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van onze kaarsen groothandel. Met Wiljan kunt u uw winkel en etalage precies zo aankleden als u wilt. Bezoek online onze groothandel met lantaarns van hout om uw zaak nog gezelliger te maken!

Groothandel buitenlantaarns

Natuurlijk maakt onze verlichting uw interieur zeer aantrekkelijk. Maar in onze ruime groothandel zijn ook buitenlantaarns verkrijgbaar! Zo kunt u ook voor de ingang van uw shop een mooie sfeer neerzetten. Wilt u extra kleur aan uw winkelpresentatie toevoegen? Dan vindt u in onze uitgebreide windlichten groothandel precies wat u zoekt! Dankzij het diverse aanbod van Wiljan kunt u op alle seizoenen en feestdagen inspelen met licht. Bekijk onze ruime groothandel buitenlantaarns voor alle mogelijkheden.

Groothandel lantaarns online

Voor extra winkelgemak kunt u in de Wiljan groothandel lantaarns online bestellen. U profiteert van scherpe prijzen en een snelle en veilige bezorging van uw bestelling. Zo kunt u snel aan de slag met de inrichting van uw winkel. Als u direct het effect van onze decoratiemiddelen wilt zien, bent u van harte welkom om onze showroom te Drachten te bezoeken. Hier staat ons gehele assortiment uitgestald, zodat u precies kunt zien wat mooi zal staan in uw zaak. Bovendien hebben wij een Cash & Carry systeem, waar u uw aankopen direct kunt afrekenen en meenemen! Bekijk daarom onze groothandel lantaarns direct online of in onze winkel.